Teambuilding: "Hop met de geit"

Foto teambuilding 3

Na lang speculeren over welke activiteit het zou worden vertrok het team van Imagopack op 9 september richting de Vlaamse Ardennen voor een teamdag. Even weg van alle verpakkingen, sauzen en specerijen.

Om 12u werden alle pc’s dichtgeklapt, het magazijn afgesloten en de focus op het werk werd even langs de kant geschoven. Het was tijd om de teambuilding te starten met verse belegde broodjes terwijl er volop werd gediscussieerd over wat de activiteit nu precies zou worden. Na de lunch werden we in groepjes verdeeld, dit zorgde al meteen voor de eerste competitiviteit.

Om 13u was het eindelijk tijd om te vertrekken. In 3 busjes vertrokken we zonder te weten waar naartoe en was het ook nog altijd raden naar de geplande activiteit. Bij aankomst bleek dat het raden niet veel had opgeleverd want deze activiteit had niemand in gedachten.
We gingen de hele middag in groepjes van 4 mogen rondrijden over de groene heuvels in de Vlaamse Ardennen met de befaamde ‘geitjes’ (de auto’s natuurlijk).

Uiteraard gingen we niet zomaar rondrijden zonder enig doel. Elk groepje kreeg een boekje waarin er onderweg raadseltjes moesten worden ingevuld. Er waren ook een aantal tussenstops waarbij er een doe-activiteit voorzien was. En om uitdroging te vermijden stopten we allemaal in een caféetje om iets te drinken waarna we weer opgeladen de strijd konden hervatten.

Na een aantal uren was het tijd om met de 2pk’tjes richting aankomst te rijden waarbij de prijzen werden uitgereikt. Bedankt 2cv-events voor de geslaagde middag!
Het rondrijden in deze autootjes was voor iedereen een groot plezier maar heeft ook voor een grote honger gezorgd.
We gingen met de groep uiteten in het restaurant Koevert.

Een lekker einde van een geslaagde dag!