Wij zijn gesloten op 01/05, 09/05 en 20/05
Ik heb dit bericht gelezen

Varkenswangetjes met rode wijn en luikse siroop

Ingrediënten

  • 1,5kg varkenswangetjes
  • 200 gr ajuin fijngesnipperd
  • 0,5L rode tafelwijn
  • 1 l kalfsjus Mareco
  • 150gr Luikse siroop
  • 2 laurierblaadjes
  • Peper en zout mix

Werkwijze

  • Kruid de varkenswangetjes met peper en zoutmix
  • Bak de varkenswangetjes aan
  • Laat de rode wijn , ui en laurier inkoken tot de helft
  • Doe de kalfjus erbij samen met de luikse siroop
  • Wanneer dit kookt, bindt tot de gewenste dikte
  • Doe de varkenswangetjes samen met de saus in een
  • Vacuumzak en trek dit vacuum
  • Steamen op 90°C gedurende 3u30

Rode wijnsaus

Werkwijze

  • Laat rode wijn samen met ui laurier en thijm inkoken tot de helft
  • Voeg er de kalfsjus aan toe
  • Laat opkoken, afkruiden en binden tot de gewenste dikte
Varkenswangetjes met rode wijn en luikse siroop
Daarom kies je voor Imagopackgroup:

Daarom kies je voor Imagopackgroup:

Enige verdeler in Belgie van het merk Mareco, SCHEID & Novato

Snelle leveringstermijn

Ruim assortiment: we bieden een totaalconcept aan!

Stipte service met oog voor kwaliteit

Leer imagopackgroup beter kennen